300 csekélyke forintért cserébe bárki, már a megjelenés előtt napokkal játszhat egy tucat órát a Battlefield 2042-vel még akkor is, ha amúgy nem is tervezi megvenni.

A Battlefield 2042 vita nélkül az EA egyik, ha nem pont a legnagyobb megjelenése idén, amely minden eddiginél gigantikusabb csatározásokat ígér, minden eddiginél monumentálisabb pályákon. Erről úgy nagyjából a kíváncsi játékosok egy része már meg is bizonyosodhatott a béta tesztidőszaka alatt, most azonban lassan, de biztosan a megjelenési hajrára fordulunk rá.

A Battlefield 2042 ugyanis alig több mint két hét múlva, november 19-én válik elérhetővé, kivéve a 33.000 és a 40.000 forintos –digitális– pakkokra befizetők számára, akik már napokkal korábban fejest ugorhatnak a csatatérbe. Azok, akik a megjelenés napján veszik meg, esetleg a sima alapkiadás mellett döntöttek kénytelenek várni a hivatalos dátumig.

Kivéve ha…

… rendelkezünk EA Play vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel. Ebben az esetben ugyanis már a megjelenés előtt egy héttel, november 12-én elkezdhetünk játszani. Mivel a Microsoft játékszolgáltatásának a részét képezi az EA Play korai hozzáféréses – lehetősége, funkciója (nevezzük ahogy akarjuk), elég csak előfizetni mondjuk erre, és még akkor is fogjuk tudni pörgetni a BF2042-őt, ha amúgy nem igazán tervezzük megvenni.

A legjobb az egészben pedig az, hogy a Game Pass Ultimate havidíja első előfizetés esetén mindösszesen csak 300 (!!!) magyar forint.

Egy szakportál újságírójaként azonban tekintsetek el attól az apróságtól, hogy nem adok tippeket a rendszer kicselezésére, ha visszaeső előfizető vagy – ezt tegye meg helyettem a komment szekció. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy mindezért mit fogunk kapni!

Ha megvagyunk az 300 forintos kávépénz befizetésével, akkor az EA Play Early Access keretein belül november 12-től összesen 10 órán keresztül játszhatunk a Battlefield 2042-vel. Ezt úgy osszuk be, ahogyan akarjuk, a limitet túllépve viszont kénytelenek vagyunk megvenni – ha szeretnénk.

Ha nem, akkor sincsen baj, mivel november 11-én a Game Pass konzolos kínálatába bekerül a teljesen felújított GTA: San Andreas – The Definitive Edition, illetve november 9-én a csodásan kinéző Forza Horizon 5, november végén az Evil Genius 2, december 8-án pedig a Halo Infinite. Ismétlem: 300 forintért!

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×