Jövő héten már fejest is ugorhatnak az első játékosok.

Jövő héten a szerencsés játékosok (előrendelők, EA Play tagok) már idő előtt beléphetnek a Battlefield 2042 szervereire. A bétában csak egyféle játékmód volt játszható, így a Hazard Zone és Portal módokkal kapcsolatban nem túl sok in-game információ állt a játékosok részére. Hiába tudjuk régóta, hogy milyen beállításokra lehet majd számítani, azért mégiscsak más videóban látni, mint egy blogposzt keretein belül, szövegesen.

Szerda este megérkezett az első, igazi Portal gameplay!

 

A fejlesztők egy másfél perces, meglehetősen akciódús videót dobtak össze ízelítőnek. Nem bízták azonban a véletlenre, hiszen rengeteg ikonikus pályát viszontláthattunk ebben a 90 másodpercben is, a régi játékok fegyvereit és katonáit nem is említve. Érdekes lesz látni, ahogy modern tankokkal érkezik az egyik oldal, majd a másik fél második világháborús repülőgépekkel támad vissza. A Portal módban szinte mindent beállíthatunk majd, ráadásul több Battlefield játék tartalma is helyet kap benne.

 

A Bravointel Twitter oldalán emellett felbukkant egy screenshot is, mely nagy eséllyel a Portal mód in-game dashboardját fedte fel. Ahogy láthatjuk, könnyűszerrel elmenthetjük az általunk készített módokat, melyeket meg is oszthatunk másokkal.

Várjátok a Battlefield Portal megjelenését?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×