Tegnap este megérkezett az első FUT Hero SBC. Kicsit elővetíthetjük a decemberi ingyen csomagot, és már most megleshetjük nekünk mi eshet.

Idén először szerepelnek a játékban a FUT Hero lapok, amely olyan labdarúgókból állt össze, akik már visszavonultak, de legendás megmozdulásaikkal klubhősökké váltak. Az első SBC már el is érhető, így mindenkinek már lehet saját Hero kártyája.

Az SBC-hez három csapatot kell összerakni. Egy 83-as és 85-ös IF lappal, valamint egy 86-os egyletet. Az ára így 180 ezer zseton környékén mozog. Egy ilyen SBC-nél mindig azt kell nézni, hogy egy lap vételi ára magasabb, vagy alacsonyabb a kirakás áránál. Összesen hat játékos van 300 ezer zseton felett, így várhatóan kisebb az esély a jó lap nyitására. Emellett pedig ugye az is kérdés, hogy azt a játékost nyitjuk-e, aki illeszkedik is a csapatba. Természetesen a PL csapatosok nem hiszem, hogy szomorúak lennének, ha Ginola vagy Di Natale sétálna ki, de mindenesetre az lenne a jó, ha már egyből be is tudnánk építeni.

Mit ajánlok? Ha félted a zsetonod maradj távol az SBC-től. Ha szeretsz szerencsejátékozni akkor nyugodtan tegyél egy próbát, de ha csak az eredménytől feszült leszel, akkor nem éri meg a fölösleges stressz.

Te megcsináltad a Hero Upgrade SBC-t? Ki jött neked?

×