A jövő évi Call of Duty cím a 2019-es Modern Warfare közvetlen folytatása lesz a szivárogtató, Tom Henderson szerint, érdekes újításokkal.

A szivárogtató Tom Henderson egy teljes jelentést tett közzé arról, hogy mit tartalmazhat a folytatás, beleértve a kampány részleteit, a rendkívül népszerű Warzone-ba való integrálását, és egy harmadik, be nem jelentett játékmódot, amely a Battlefield 2042 Hazard Zone-hoz hasonlít.

A jelentés legnagyobb híre a Warzone-ról és egy esetlegesen a játékba érkező teljesen új pályáról szól.

A Vanguard a Warzone Pacific frissítéssel egy új pályát, a Calderát fogja hozzáadni még idén. Úgy tűnik közben, hogy a 2022-es cím is megteheti ugyanezt. Henderson jelentése szerint a térkép az eredeti Modern Warfare 2 helyszíneket fogja tartalmazni, például „a Favela jelentősen kibővített változatát, és más klasszikusokat, mint az Afghan, a Quarry, a Terminal és a Trailer Park”.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Favela

Ezek a helyszínek a 2022-es cím pletykált témáihoz és helyszíneihez illőnek tűnnek. Henderson szerint a kampány „a kolumbiai kartellek elleni drogháború körül fog forogni”, és „a Modern Warfare 2019 kampányának egy szikárabb változata lesz”.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Terminal

Állítólag a Task Force 141 visszatérő karakterei is szerepelnek majd benne.

Tark Force 141 a Warzone-ban

A harmadik, meg nem nevezett mód állítólag a Zombies helyettesítésére szolgál, és Henderson szerint a PvP és a PvE keveréke lesz. Hasonló, mint a Battlefield Hazard Zone játékmódja. Elmondása szerint várhatóan „a játékosok a barátaikkal együtt fognak harcolni a kartell AI ellenfelek ellen, miközben objektív alapú küldetéseket próbálnak teljesíteni ugyanazon az MW2 Warzone térképen belül”.

Battlefield Hazard Zone játékmódja

Henderson jelentésében szereplő információk közül egyelőre természetesen semmi sincs megerősítve, de a szivárogtató korábban már korábban is értesült a közelgő CoD-címekkel és BF-címekkel is kapcsolatos, még ki nem adott részletekről.

Mit gondolsz az alábbi szivárgásokról?

https://leet.hu/shop/halloween/

×