A Warzone profi nevetséges 64 killt sikerült elérnie Halloween napján, és ez a bizonyíték arra, hogy mire képes a tehetség és a csapatmunka.

Tommey talán megdöntötte az egyéni kill világrekordot egy Quads játékban. Bár nehéz ellenőrizni, hogy valóban ez-e a rekord, ettől függetlenül ez egy hihetetlen teljesítmény. Halloween napján egy kihívást kapott miszerint, ha eléri a 30 killt, akkor kap 30 ajándékozott feliratkozást a csatornájára.

Természetesen mindenki szereti a kihívásokat, így Tommey nekiállt a killek összegyűjtésében, és látszólag nagyon jó tempóban szedte össze a killeket. Ha ez nem lenne elég a streamer csapata minden erejével azon volt, hogy segítsen neki a killek gyűjtésében.

Így a Warzone profi összesen 64 killt ért el a meccs végére!

A meccs során Tommey a megbízható EM2 és OTs 9 segítségével egyszerűen lerombolta a lobbit. De még ha egyedül játszott volna valószínűleg 40 fölötti eredményt ért volna el, a csapattársai olyan segítőkészek voltak, amilyenek csak lehetnek.

 

Csapattársai folyamatosan nyomták az UAV-ot, járműveket szolgáltattak neki, keresték, hogy merre lehetnek az emberek és még az ellenfelek figyelmét is elterelték, hogy Tommey még könnyebben ki tudja őket iktatni.

Összességében ehhez a rekordhoz komoly tehetség, csapatmunka és botlobby (0,77-es, K/D a WZStats szerint) kellett. De ez a csapatmunka a legérdekesebb, mivel pontosan megmutatta, hogyan segíthetsz a csapattársaidnak kill rekordokat felállítani.

Mit gondoltok, ez beszámítható, mint rekord annak ellenére, hogy a csapattársai ilyen szinten segítettek neki, vagy igy mégsem az igazi ez a 64 kill?

Neked mennyi a kill rekordod?

borítókép: Tommey

×