A Rainbow Six: Siege-ben néha egy-egy olyan praktika is jól jön, amit egy játékos oszt meg a közösséggel! Most is ilyet mutatunk.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretem, amikor egy játékot picit a játékosok alakítják. A Rainbow Six: Siege talán éppen ezért egy jó játék, mert sok lehetőséget kínál egyedi játékmódszerek, taktikák kialakítására. A játékban ugyanis néha kiderül, hogy nem mindig a legegyértelműbb módszer a legcélravezetőbb. Néha pedig az is előfordul, hogy a játékosok jönnek rá valamilyen jó kis trükkre. A 700 IQ Maverick trükk után most itt egy tanács a gránátokhoz.

Így lehet a legpraktikusabb lyukat ütni egy falon a gránáttal.

Ahogy az alábbi videóban is látszik, létezik egy trükk (ami talán egyeseknek nem újdonság), amivel hatásosan lehet a dupla-falakat (nem megerősített) kinyitni a Siege-ben, egy gránát segítségével. A trükk lényege, hogy a pisztollyal készített kis lyukon a két falrész közé kell bedobni a gránátot és kész. Egy olyan méretű lyuk nyílik, amin könnyen át lehet menni. A trükk különösen hatásos lehet a támadók számára, hiszen néha nagy szükség van a gyors és hatásos behatolásra és átjárásra.

 

Te ismerted a trükköt?

https://leet.hu/shop/halloween/

×