A Netflix nem várt 2022-ig a globális hivatalos starttal és már most útjára indították a platform videojátékos részlegét, a Netflix Gaming-et.

Még időnk sem nagyon volt hozzászokni a tudathoz, hogy a Netflix hamarosan a filmek és sorozatok mellett már játékokat s kínál az alkalmazásában és már meg is érkezett. Ugyan a valódi kiteljesedésre még minimum egy évet kell még várnunk, a Netflixes videojátékok a lengyel próbaidő után mától a világon mindenhol az előfizetés részét képezik.

A hivatalos közlemény szerint egyelőre csak öt mobiljáték érhető el: a Stranger Things: 1984, a Stranger Things 3: The Game, a Shooting Hoops, a Card Blast és a Teeter Up. Ezekkel a játékokkal egyelőre csak Android eszközökön az alkalmazásból lehet játszani, és egy külön játéksávot is kaptak, vagyis egyből szűrhetőek.

Let the Games Begin: A New Way to Experience Entertainment on Mobile

A játékok minden Netflix-előfizető számára elérhetőek és nem tartalmaznak sem reklámokat, sem pedig alkalmazáson belüli vásárlásokat. Ehhez pedig elég egyetlen előfizetés, az ahhoz csatolt fiókok szintén megkapják a játékokat – kivéve a korlátozott gyerekprofiloknál nem fognak megjelenni, de ezt elméletileg PIN-kóddal lehet szabályozni.

Érdemes megjegyezni, hogy a Netflix Gaming fokozatosan jelenik meg az alkalmazásokban nyelvterülettől függően. ez azt jelenti, hogy az angol nyelvű profilokon már elérhetőek, míg a magyar nyelvű beállításokon erre várni kell egy kicsit.

A vállalat szerint a játékos kínálatot folyamatosan bővíteni fogják, és mindenki meg fogja találni a számára kedves alkotását, melyeket kifejezetten a streaming szolgáltató filmjei és sorozatai alapján készítenek majd.

https://leet.hu/shop/halloween/

×