Most kiderítjük, hogy a magyar játékosok szerint melyik a legjobb Grand Theft Auto főcímdal!

A Grand Theft Auto játékokat nagyon sok dolog miatt lehet szeretni, a legjobbak között pedig simán felemlegethetjük a zenei anyagokat is. A Rockstar azonban nem csak a járművekben hallgatható műsorokra és zenékre figyelt nagyon oda, hanem azokra a felcsendülő muzsikára is, amelyek a játékba lépéskor, illetve a töltőképernyőkön fogad bennünket.

Nagyon kevés olyan játéksorozat akad, amely főcím/töltőképernyős zenéje is kultikus magasságokba képes emelkedni, melyet ha meghallunk szinte azonnal rávágjuk, hogy pontosan mihez is tartozik. A GTA-k azonban majdhogynem egytől-egyig ilyenek. Felcsendül például a San Andreas rap alapja és máris dúdoljuk, de a Vice City neonos-diszkós főcímét is bárhol és bármikor felismerjük, de a GTAIII és a IV sem panaszkodhat.

A GTA pedig azért is különösen kiemelkedik a videojátékos átlagból, mert ellenben mondjuk egy Battlefielddel, vagy egy Assassin’s Creeddel minden egyes résznek teljesen eltérő főcímdala van, nem egy bevált, a sorozathoz társított sablon alapján készültek.

Most pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyar játékosok szerint melyik a legeslegjobb GTA főcím.

A szavazás előtt azonban érdemes meghallgatni mindegyiket, csak azért, hogy biztosak legyünk magunkban. A döntés azonban nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen ahogyan már mondtam, kivétel nélkül remek muzsikákat hallhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És most szavazz szíved és az ízlésed szerint:

 

Created with SuperSurvey

×