A LAPA személyében egy igazán kiváló fegyverrel bővült a repertoár.

Kétségtelen, hogy a sniper és marksman rifle fegyvereket nem igazán tudjuk elmozdítani a Warzone metajából. A Kar98k és a Swiss K31 szépen el is foglalta a képzeletbeli dobogó első két helyét már hetek óta és nem is lehet onnan kirobbantani őket. A legtöbb felhasználó AK-47 vagy XM4 AR-eket pakol be melléjük, ám hamarosan ez lehet megváltozik.

Nézzük is, hogy TrueGameData szerint melyik a legjobb support SMG!

 

TrueGameData videóit azért szereti a játékosközösség, mert nem a szokásos hatásvadász dolgokkal foglalkozik, hanem elég komoly szinten utána jár a dolgoknak publikálás előtt. Így a fenti videóban is előzetes elemzés után merte csak kimondani a verdiktet, nem csak úgy véletlenszerűen választott egy fegyvert a listáról. Ezek alapján jött ki, hogy az AK-47, XM4 és PPSh, LAPA négyesből egyértelműen a legújabb SMG lesz a nyerő. Az ajánlott kiegészítők pedig a következőek:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Ammunition: STANAG 50 Rnd
  • Barrel: M03 Reinforced
  • Optic: Microflex LED
  • Laser: Tiger Team Spotlight

A nyers statisztikákkal mindig nehéz vitatkozni, de érdemes a saját játékstílusunkat is belevenni a képletbe, hiszen lehet a mi kezünkben nem is működik megfelelően az adott, sokak által ajánlott loadout.

Ti feloldottátok már a LAPA-t?

×