A harc Runeterra régiói között zajlik, rengeteg különböző történetszállal vegyítve.

Már csak öt nap van hátra a Riot Games új animációs sorozatának, az Arcane-nak a premierjéig, és a cég bemutatta a sorozat utolsó trailerét, hogy a rajongók még egy aprócska bepillantást nyerjenek a sorozatba.

A kisfilmben a rajongók Zaun és Piltover két fő vezetőjét láthatják, Heimerdinger pedig elmagyarázza, hogy a két régió egykor még egy törzs volt, de mostanra már „házakra” szakadtak.

Ehhez képest Silco – akit a sorozat egyik lehetséges gonosztevőjeként emlegetnek – szintén hallható, amint azt mondja, hogy a „felvidékiek” maguk mögött hagyják a Zaunitákat. Ez a viszontagság megtörhet vagy építhet valakit valami nagyobbá. A Zaun és Piltover népe közötti csata talán hamarosan kitörhet.

A rajongók többet láthatnak Caitlynről is, aki úgy tűnik, hogy Jinxet üldözi, miközben a City of Progess-ben tombol. Miután nem sikerül elfogni az elszabadult Jinxet, Piltover seriffje beszervezi Jinx húgát, Vi-t, akit ismeretlen bűnök miatt börtönbe zártak.

Később bepillantást nyerünk a sorozat más szereplőinek életébe is, ilyen pl. Jayce is, aki a Hextech első példányaival kísérletezik. A két címszereplőt is láthatjuk az ikonikus fegyvereikkel: Vi a Hextech kesztyűivel harcol, míg Jinx vadul tüzel a megbízható minigunjával, amelyet szeretettel Pow Pow-nak neveznek.

Az eddig látott teaserek alapján a League of Legends rajongói több történetbe is mélyen belemerülhetnek, kezdve Vi, Jinx és a Zaun többi különböző karaktere közötti korai kapcsolattól egészen a Zaun és Piltover közötti kötélhúzásig.

A Riot Games első animált sorozata november 6-án, szombaton kezdődik és három részre lesz osztva.

Te várod már?

×