A fejlesztők a hivatalos Twitter fiókot izzították be.

A Y6S3.3 frissítés óta eléggé nagy volt a csend a Rainbow Six Siege körül. Nem véletlen, hiszen a leakerek szinte minden elérhető tartalmat kibányásztak már, amit csak tudtak, új fájlok hiányában pedig ők sem tudnak csodát tenni. Szerencsére ezúttal maguk a fejlesztők árultak el néhány információt az érkező Y6S4 szezonnal kapcsolatban.

Megkaptuk a hivatalos nevet és egy új fegyvert is belengettek!

 

Két dolgot is megkaphattunk a játék Twitter csatornáján felbukkant üzenetnek hála. Az egyik az értelemszerűen a Y6S4 elnevezése, mely a korábban már kiszivárgott High Calibre lett végül. Ennél egy fokkal izgalmasabb az, amit magán a képen láthatunk. Ez pedig nem más, mint egy új fegyver.

A fegyverre az SMG5 MK 2 .50GI feliratot láthatjuk, így túl sokat nem kell gondolkoznunk sem a fegyver típusán, sem a fegyver által használt lőszeren sem. Az .50 GI méretében leginkább a .45 ACP kaliberhez hasonlít, így nem kell Desert Eagle féle elképesztő erejű lövésekre számítanunk. SMG-től amúgy sem várnánk ilyet, de első olvasatra valóban fura lehetett az .50-es kaliber. Reméljük hamarosan több információt is elárulnak a fejlesztők az érkező újdonságokkal kapcsolatban.

×