A Call of Duty Vanguard megjelenése előtt a Warzone játékosok úgy vélik, hogy egyre több csalóval találkoznak, ami az utolsó heteket „játszhatatlanná” teszi.

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy a Vanguard megjelenésével rengeteg változás várható a Warzone-ban, amelyek közül a legjelentősebb az Activision anti-cheatjének megjelenése. Bár sok játékos izgatottan várja az újrakezdés lehetőségét, és azt, hogy megszabaduljon a csalóktól, ez még néhány hétig nem fog megtörténni.

Addig is, amíg a játékosok az anti-cheat érkezésére várnak, egyesek úgy vélik, hogy a Warzone-ban a csalók száma megnövekedett és a játék egyszerűen „játszhatatlanná” vált.

Ez mondhatni várható volt, mivel a RICOCHET megjelenése már közel van, és úgy tűnik, hogy a csalók a lehető legtöbbet akarják kihozni a hátralévő időből. A Caldera map leleplezése után a Warzone-rajongók részéről még inkább felerősödtek a csalóktól hemzsegő lobbikra vonatkozó panaszok.

Az egyik Reddit-bejegyzés „az anti-cheat nem jöhet elég hamar” címmel azt magyarázta, hogy a játékosok mindkét körükben találkoztak csalóval, és a lobbijukban még két hacker is küzdött a győzelemért a végén. „Most játszottam két játékot Verdanskban – és mindkét játékban csalókkal találkoztunk. Az elsőben két különböző hacker ölt meg minket, akik a végén a winért harcoltak” – panaszolták.

Man, anti-chest can’t come soon enough from CODWarzone

Persze nem volt egyedül a bejegyzés készítője. „Ma este 3 órát játszottam, és szó szerint minden egyes játékban találtunk csalókat. Quad, Trio, Rebirth… mindenhol ott voltak” – mondta egy másik Redditor.

Egy másik hozzászóló azt kérdezte, hogy vajon csak ők tapasztalták-e a csalók számának növekedését. „Csak én érzem így, vagy ma este rengeteg hacker volt? 5 egymás utáni meccsen találkoztam csalóval. Ebből két játékban több hacker is volt” – írták. „A játék teljesen játszhatatlan” – válaszolta egy másik felhasználó.

Mit gondolsz, mennyire lesz hasznos a RICOCHET?

×