A FIFA 22 Rulebreakers eseményének második SBC-jét Dante kapta. A kártya nem rossz, de nem éppen egy kötelező darab.

Ezen a héten felcserélte egy picit a sorrendet az EA, mondhatni megszegte a szabályokat, így az új játékos SBC ezúttal nem szombaton, hanem vasárnap érkezett. Dante lapja nem rossz, de nem is egy kötelező darab.

A lap kirakásához összesen 6 csapatra lesz szükség. A két gold squadon kívül egy 82-es, 83-as, 84-es és 85-ös együttes kell, ahol egyikbe se kell IF lap. Az ára így körülbelül 90-100 ezer környékére tehető. A lap statisztikái kifejezetten jók. Közel 80-as sprint mellé, magas dribbling, 80 fölötti védekezés és fizikum érkezett, ami teljesen korrekt. Passzai is teljesen megfelelőek így egy jó kártyának mondható. Brazil nemzetisége miatt könnyen összerakható más védőkkel, emellett Atalnak és Marquinhosnak is strong linket ad.

A 4-es Weak Foot is előny, hiszen mind a két oldalon tudjuk játszatni különösebb hátrányok nélkül. Az egyetlen egy hátránya, hogy Marquinhos és Kimpembe is elég meta, így nagyon sokan nem szívesen válnak meg tőlük. Ráadásul őket még el is adhatjuk, míg Dante a csapatunkba ragad egy ideig.

Mit ajánlok? Dante nem egy rossz lap, de van rá alternatíva. Ha nem szeretnéd lekötni a zsetonod, akkor nem érdemes megcsinálni. Ami pozitív, hogy Atalnak is strong linket ad, így a jövőbeni Atal lapok beépítésében segíthet.

Te megcsinálod Dante SBC-jét?

 

×