A Warzone profi, Aydan megdöbbent, miután kipróbálta a TikTokon terjedő Kilo loadoutot. Azt mondja: elég durva a hip-fire.

A Warzone meta természetesen folyamatosan változik, a játékosok pedig sorra fedeznek fel új és erős loadoutokat. Miközben közelre leginkább most az OTs 9 a menő, még az MP7 is jó lehetőség lehet. Ihlet persze sok helyről jöhet, még akár a TikTokról is, ahol egyre több őrült és akár hasznos ötlet jelenik meg.

Még a Warzone profi, Aydan is meglepődött, amikor kipróbált egy TikTokon terjedő loadoutot.

A Kilo loadout

@ttvzyro*HIPFIRE KILO IS INSANE😏* OP JUMP SPOT FOR FLANKING😏 class @ the end! #warzone #warzoneclips #callofduty #tiktokgaming♬ THATS WHAT I WANT BY LIL NAS X – lil nas x

A Modern Warfare-ből bekerült Kilo 141 már korábban is szerepelt a Warzone metában, és most a TikTokon újra népszerű választás lett. Íme a kiegek:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Laser: 5MW Laser
  • Ammo: 60 round magazine
  • Stock: No Stock

Legújabb videójában Aydan is esélyt adott ennek, már csak azért is, mert sokan ezt kérték a kommentek között. Habozott kipróbálni, mert azt hitte, ez egy poén, de ő maga is meglepődött, hogy milyen erős ez a fegyver így.

 

 

„Nem mondanám, hogy ez meta, de egy nagyon jó lehetőség, ha szórakozni akarsz” – mondta Aydan. Ha legközelebb Verdansk felé jársz, érdemes lehet kipróbálnia a loadoutot. Amíg nem nerfelik.

×