Ha azt nézzük, hogy mennyire éles a társasjátékos webshopok piaci versenye, a csaló kehidakustányi férfi 91 vásárlója egyáltalán nem rossz eredmény. Kár, hogy aztán nem küldött a vevőinek semmit.

Azt nem tudjuk, melyik webshop lehetett ez, és azt sem föltétlen értjük, miért bűncselekmény, hogy egy webshop olyan terméket árul, ami nincs raktáron. Ennyi erővel majdnem az összes webshopot fülön lehetne csípni, egészen biztosan mindegyik kínálatában találnánk olyat, ami nincs készleten. A Kalocsai Rendőrkapitányság közleménye mindenesetre ezt is felrója a gyanúsítottnak.

Mondjuk az már nagyobb baj, hogy a 28 éves kehidakustányi férfi aztán nem is küldte a cuccokat a vevőknek, akik 5 és 20 ezer forint közötti összeget hagytak nála. Az összesen 91 megkárosított vevő ráharapott a csábítóan, egyben irreálisan alacsony árakra, és már rendelt is, kb. mintegy 1,5 millió forint összértékben.

A helyi nyomozók hamar rájöttek a svindlire, a házkutatás során 8 bankkártyát és 4 mobilt is találtak, és az is kisült, hogy több banknál is volt számlája. A kamuwebshop még tavaly nyáron működött, csak a nyomozás zárult le most.

Legutóbbi furcsa társasos hírünk:

Amikor kiröhögnek, mert játszol

×