Hamarosan búcsúzunk Verdansk pályájától.

Ahogy azt már hivatalos, fejlesztői információkból is megtudhattuk, december elején búcsúzunk a Warzone Verdansk névre hallgató pályájától. Az elmúlt szezonok során folyamatosan alakult a térkép, de most már a fejlesztők is elérkezettnek látták az időt, hogy végleg elköszönjenek tőle. Természetesen ezt megelőzi majd egy eseménysorozat novemberben, a pontos dátumokat >IDE< kattintva érhetitek el.

To the people that have never won on Verdansk BR – I want to try and help you win! from CODWarzone

Igazán nemes gesztussal jelentkezett GaryLFC93 a Warzone subredditjén. Posztjában egyfajta felhívást rakott ki, hogy segítse azokat a játékosokat, akiknek valamiért még nem jött össze a győzelem Verdansk pályán. Nem a levegőbe beszélt, az Activision ID-ját is kirakta a bejegyzésbe. Elmondása alapján nem számít, hogy milyen skillel rendelkező emberek addolják, egyedül a jó hangulat, ami „kötelező”.

A kommentekben több játékos is becsatlakozott a kezdeményezésbe, hiszen a játékszerverek régiója is eltérhet a felhasználók között és bizony 300 pinggel nem feltétlenül lehet csodákat tenni. Öröm látni, hogy végre pozitív célból is képes összefogni a Warzone közössége, nem csak a bugokról és a csalókról szólnak a bejegyzések.

Van köztetek olyan, akinek még nincs győzelme Verdansk pályán?

×