A YouTuber Leonhart élő adásban kihúzott egy „Shadowless” Charizard Pokémon kártyát, aminek az értéke kb. huszonhárom és fél millió forint.

A csatornáján több millió feliratkozóval rendelkező Lee ‘Leonhart’ Steinfeld nagyrészt a Pokémon kártyák arcává vált a YouTube-on. A Nintendo sorozatának rajongói szinte özönlenek a 34 éves férfi videóira, hogy lássák, amint a TCG legritkább gyűjtői darabjait hajkurássza.

A tartalomkészítő október 30-i livestreamje során kapta meg azt a kártyát, amit egyes rajongók „minden idők legszerencsésebb húzásának” neveznek. A gyűjtő az adás során az egyik legritkább Charizard kártyát szerezte meg, amely több tízezer dollárt ér.

„EGY CHARIZARD AZ UTOLSÓ PACKBAN!” – kiáltotta a Pokémon-rajongó a boldogság pillanatában.

„Ó, Istenem, abba kell hagynom. Mindjárt elájulok itt” – mondta remegve.

A Pokémon YouTuber a stream során elárulta, hogy a Base Set doboz, amit kinyitott, eredetileg a Wizards of the Coast egyik alkalmazottjától származik, és 1999 óta le van zárva.

Ami magát az értéket illeti…

A Shadowless Charizard egy PSA 10-es osztályzatú változata több mint 75.000 dollárért (kb. 23.5 millió forint) kelt el egy 2021-es PWCC aukción.

Számomra hihetetlen, hogy ennyit érjen egy Pokémon kártya, de sok érdekességet láttunk már, mivel több ilyen tárgy van, amiről azt gondolnánk, hogy semmit nem ér, közben több tízezer, vagy akár százezer dolláros árcédulával rendelkezhetnek. Erről cikket is írtunk nektek, amit elolvashattok ITT.

Te gyűjtötted régen a Pokémon kártyákat?

×