Vi egy jelentős frissítést kap, amitől a játékmenete sokkal „simább” lesz, így lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a mostani metában is jól és könnyen használhassák.

Vi a 2. szezon végén történt megjelenése óta viszonylag változatlan maradt. Míg más bajnokok a League of Legends ezen korszakából nagy frissítéseket kaptak, a Piltover Enforcer a háttérben maradt.

A felszerelése kissé elavulttá vált, és rengeteg trükköt tartalmaz egy olyan korszakból, amely a bajnokok tervezésében már elavult, és emiatt nehézkesnek tűnik.

Azonban – az Arcane megjelenésének időpontjában – Vi kilenc év után kap néhány jelentős javítást.

August „August” Browning, a bajnokok tervezője október 29-én megerősítette a Vi buffokat, amelyek a LoL 11.22-es patch részeként érkeznek.

 

A változások nem érintik a számokat, jelenleg. Céljuk azonban az, hogy „simábbnak” érezzük a játékot.

„Vi 9 évvel ezelőtt készült. Akkoriban eléggé korlátozóak voltak azok a módok, ahogyan a dolgokat scriptelni tudtuk. Ráadásul ő volt az első bajnokom, szóval eleve nem voltam túl jó a scriptelésben” – mondta August.

Vi Q-Flash kombójának sokkal megbízhatóbbnak kell lennie – hasonlóan a Jarvan IV E-Q-Flash kombójához, amelynek scriptelését teljesen átdolgozták.  Ami az ultiját illeti, a knock-up mostantól 1,4 másodperc lesz. Összességében sokkal simábbnak kell lennie Vi képességeinek, így kevésbé lesz frusztráló vele játszani.

Mit gondolsz, ezek a változtatások elegendőek lesznek ahhoz, hogy Vi újra életre keljen?

×