A Kar98K már régóta uralja a Warzone metát, azonban van egy új loadout a Swiss K31-hez, amely látszólag „elpusztítja” a játékosok kedvenc sniperét.

Mivel Verdansk pályája hatalmas, a nagy hatótávolságra fókuszált loadoutok az első nap óta kulcsfontosságúak a játékban. A Warzone megjelenésekor mindenki az AX-50-et és a HDR-t használta, mint „fő sniper”. Tökéletesen teljesítették azt, amire a játékosok használták őket – játékosok kiiktatására, akik túl messze voltak minden
más fegyvernek.

Nos ezt a metát a Kar98 váltotta le, mivel sokkal barátibb volt a mozgási és a célzási sebessége, a WZRanked első helyén csücsül már több hónapja.

Ám a Kar98 dominanciája többször is veszélybe került, különösen a Swiss K31 miatt.

Néhány tartalomkészítő úgy vélte, hogy a Swiss erősebb, mint a Kar98, de a Kar népszerűsége megmaradt. Ám uralma most véget ért, hiszen a Swiss K31 a vezetést a WZRankeden. Nos, ez lehet, hogy így is marad egy darabig.

A népszerű Warzone YouTuber IceManIsaac megmutatta, hogy van egy új meta loadoutja a Swiss-nek, ami egy kicsit megváltoztathatja a játékot, ha a sniperek népszerűségéről van szó.

Az új Swiss K31 meta loadout:

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 24.9′ combat recon
  • Laser: 5MW Laser
  • Optic: Royal & Kross 4x scope (Scalpel reticle)
  • Rear Grip: Airborne Elastic Wrap

„Sokkal több kétlövéses potenciálod van (a killhez) a Swiss-szel, mivel többet sebez felsőtestre és a végtagokra is” – mondta. „Sokkal többre mész vele, és az összes többi statisztika is ugyanaz, mint a meta Kar98-nak.” A build eredményeként a YouTuber úgy véli, hogy „nincs okunk” arra, hogy a Kar-t használjuk.

A megszokott scope-okról a Royal & Kross 4x-re való váltás szintén negatívum lehet néhány játékos számára, de ne lepődj meg, ha a loadout előbb-utóbb elkezdi átvenni a Warzone-t.

Neked melyik sniper a kedvenced?

borítókép: Rymms

×