Az Activision új stúdiót vásárolt, hogy segítsen egy újabb mobilra szánt Call of Duty játék elkészítésében.

Legfrissebb hírek szerint az Activision felvásárolta a barcelonai Digital Legends játékfejlesztőt, aki a Respawnables játéksorozatról lehet ismert. A stúdió a bejelentés szerint egy új Call of Duty játékon dolgozik majd, mobilplatformokra. Erről sajnos a részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

„Ez egy nagy előrelépés, hiszen folytatjuk a világszínvonalú fejlesztéseket, amelyek célja, hogy izgalmas és innovatív tartalmakat hozzunk létre a játékosok számára” – mondta Rob Kostich, az Activision elnöke nyilatkozatában.

„A Digital Legends kiváló mobilcímei páratlanok” – tette hozzá az Activision Mobile főnöke, Chris Plummer.

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a világ egyik legnagyobb franchise-án dolgozhatunk – mondta a Digital Legends vezérigazgatója, Xavier Carrillo-Costa.

Az egyelőre be nem jelentett új Call of Duty játék, amelyet már a Digital Legends fejleszt, más Activision stúdiókkal közösen készül, mint a Solid State, a Beenox és az Activision Shanghai. Persze most még nagyon keveset tudni az új CoD mobiljátékról, ráadásul a jelenleg futó mobiljáték még elég sikeres. Lehet, hogy kicsit a Warzone világát szeretnék elhozni mobilra is?

Te örülsz a hírnek?

×