Az EM2 két hete a legjobb 10 közé sem fért be.

Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a október végén, november elején a játékosok. Az október közepi bejegyzésünkhöz képest látható, hogy ezúttal is hatalmas változáson ment keresztül a lista, az eddig magabiztos Bullfrog és Mac-10 eltűnt a TOP 5-ből.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. EM2

EM 2 menetelése

Augusztus közepén érkezett meg a játékba az AR, ám egészen szeptember közepéig nem igazán nőtt a népszerűsége. Aztán a különféle buffoknak és nerfeknek hála nagyot fordult a kocka, fokozatos menetelésbe kezdett a 20. hely környékéről. 2 héttel ezelőtt még a legjobb 10 között sem volt, most pedig már az XM4-et is letaszította a legjobb ötös listájáról. Lehet novemberben az AK-47 ellen indul majd?

4. OTs 9

A fegyver szeptemberben már karcolgatta a TOP 5 határait, ám sosem sikerült áttörnie a láthatatlan falat. Egészen idáig. Az október 13-án leolvasható adatok alapján megérkezett a legjobb 5 fegyver közé az SMG, majd az elmúlt két hétben sikerült még egy helyet feljebb kúsznia.

3. AK-47 (CW)

A Call of Duty legutóbbi, nagyobb frissítése alaposan felzavarta az elmúlt hónapok állóvízét. A Krig 6, mely sokáig vezette a WZRanked toplistáját kezd eltűnni a süllyesztőben, ám valamelyik fegyvernek pótolnia kell ezt az űrt. A játékosok az AK-47 (CW) mellett tették le a voksukat, jelenleg ez a leginkább favorizált AR kategóriájú fegyver a Warzone közösség berkein belül.

2. Swiss K31

Míg a Kar98k már hónapok óta a TOP 3 fegyverben van, az olyan lassabb bolt-action fegyverek mint a Tundra vagy épp az AX-50 szépen estek le. Hosszú idő után két Sniper is (tudjuk, a Kar98k technikailag Marksman Rifle) is van a listán, a Swiss szeptemberben érkezett meg az ötödik helyre, majd október elsejére a dobogó második fokát is sikerült elcsípnie, kis visszaesés után ismét a második helyen találhatjuk meg. A fegyverben mindent megtalálhatnak a játékosok, amiket szeretni lehet egy ilyen puskában, de a Kar98k első helyét nem hisszük, hogy megszorongathatná. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogatnak az aktuális nerfek és buffok.

1. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Június után ismét visszatért a trónra október elején, egyelőre sikerül is tartania a helyet, így ismét ő a Warzone királya, lassan egy hónapja.

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

Te mivel tolod manapság?

×