Az Activision által megosztott hírekben azt is szerepel, hogy hogyan férhetsz hozzá az új térképhez 24 órával mindenki más előtt.

A tegnapi nap folyamán az Activision mindenkit felpörgetett miután jelentős mennyiségű új részlet került napvilágra a Vanguard és a Warzone kapcsán. Erről írtunk nektek egy összefoglalót, amit elolvashattok ITT.

A jelentős mennyiségű információ közt egy érdekesség is felütötte a fejét. Méghozzá az, hogyan játszhatsz a Warzone Pacific Calderával 24 órával korábban

A játékiparban elterjedt trendnek megfelelően az Activision arra ösztönzi a játékosokat, hogy megvásárolják a Vanguardot. Ez világos, hiszen nekik abból van pénzük, ha eladják a játékot és a skineket.

Ha hamarabb szeretnéd kipróbálni az új Warzone mapot akkor mindössze annyit kell tenned, hogy birtoklod a Vanguardot. Ennek vélhetően ugyanazon a platformon kell lennie, amelyen a Warzone Pacific Calderát játszani tervezed.

Úgy tűnik, a korai hozzáférés december 2-án indul, mindenki más 24 órával később fér hozzá. Bár ez elég borsos árnak tűnik, ha nem tervezted már eddig is a Vanguard megvásárlását, garantálható, hogy sokan meg fogják ezt tenni.

Mivel Verdansk ’84 térkép frissítésével nem voltak megelégedve a játékosok, egy vadonatúj Warzone térkép már régóta váratott magára. Összességében a Warzone óriási siker, de egy új térkép az újonnan érkező Ricochet anti-cheathez kötve pontosan az, amire a játéknak szüksége van.

Te megvetted már a Call of Duty: Vanguardot?

×