Tegnap kihirdették az októberi LaLiga POTM jelöltjeit. A listán az az Alaba is helyet kapott, aki a hétvégén szerezte meg első gólját a Real színeiben.

Tegnap 6 órakor kihirdették az októberi LaLiga POTM jelöltjeit. A nevezettek között egy Real és egy Atletico Madrd játékos is szerepel. Valószínűleg kettőjük közül kerül ki majd a végső győztes.

A hónap két húzóneve egyértelműen Luis Suárez és David Alaba. Suárez egyelőre még a fodder kategóriába esik, de ha egy kis sebességét és jobb labdavezetést kapna, akkor valószínűleg több csapatban viszont látnánk. A legtöbb LaLiga játékos leginkább Benzemát használja, de szerintem egy erős Suárez lapot is elfogadnának. A hónap fő esélyese szerintem David Alaba lehet. A hétvégén szerezte meg első gólját a Real színeiben, és pont az El Classicón törte át a gátat. Ezt az eredményt az EA egy TOTW lappal honorálta, ami mellé érkezett is az OTW upgrade. Akár már novemberben kaphatunk egy 88-as Alaba lapot, aki így már 80+ pace-szel és 87-es védekezéssel rendelkezne. Ha esetleg nincs szükségünk belső védőre akkor formáció váltást követően CDM poszton is játszathatjuk, hiszen oda is kiváló statokat kapott.

A listán még szerepel de Tomas az Espanyolból, Rodri a Betisből, Rafa Mir a Sevillából, Manu Sánchez az Osasunából és le Normand a Sociedadból.

Ha szeretnétek ti is voksolni, akkor ezen a linken keresztül tehetitek meg.

Szerinted ki érdemli meg a LaLiga októberi POTM díját?

×