A Warzone legújabb kihívása vírusszerűen terjed a TikTokon és érthető, hogy miért tetszik az embereknek ez az új Challenge.

Az FPS-játékokban meghalni sosem szórakoztató élmény. Főleg egy kivégzés által végig nézni az egészet, olyankor egy kicsit megalázva érzed magad, de persze mást kivégezni a Warzone-ban az egy felemelő érzés. A TikTokon a Warzone tartalomkészítői valahogy új szintre emelték a dolgokat a kivégzésekkel. Most a lehető legkülönlegesebb gyilkosságokat állítanak be.

Mindezt annak érdekében, hogy olyan képernyőfotókat készítsenek, amelyek úgy néznek ki, mint az „ice-cold” albumborítók.

Egy „Pose” nevü hiphop számra a felkapott TikTokok mind hasonló képletet követnek. De az egyik, amely szó szerint egy Molotovot használ háttér-díszletként, annyira kitűnő volt, hogy a népszerű Twitch streamer FaZe Swagg figyelmét is felkeltette.

 

Ahelyett, hogy egy egyszerű kivégzésre ment volna, a TikTokek ‘dpistolshrimp’ először nyomott egy emote-ot, majd egy Molotovot dobott a ledownolt ellefele mellé. Majd elkezdte kivégezni az ellenfelét és a tökéletes pillanatban megállította a videót, hogy egy tökéletes Warzone stílusú albumborítót alkosson.

Persze Dpistolshrimp nem az egyetlen, aki beszállt a trendbe. Egy másik alkotó, aki a ‘deathbysmoochy’ névre hallgat, a klasszikus kivitelezés mellett döntött, de némi véletlenszerű segítséggel. Smoochy verziójában Jigsaw-ként végzi ki az ellenfelét, és a tökéletes pillanatban valaki más ejtőernyőzik a háttérben.

@deathbysmoochyWanted to try this trend. How’d I do? ##gaming ##parentaladvisory ##codrebirthisland ##gamergirl ##OneSliceChallenge♬ son original – MAKAN

A BM népszerű viselkedés az FPS játékokban, ebből egy nagyobb balhé is kitört egy Warzone versenyen, de most dicséretet kell adni a Warzone TikTok közösségének, még akkor is, ha te nem szereted a TikTokot.

Neked, hogy tetszenek ezek az „ice-cold” kivégzések?

×