A FIFA 22-ben ismét a Rulebreakers esemény tér vissza halloweenkor. A promó alatt megváltoznak a szabályok és a megszokott kártyák más köntösbe bújnak.

 

Holnap este hivatalosan is kezdetét veszi a FIFA 22-es Rulebreakers, amely a FIFA sorozat új halloweeni eseménye. Az Ultimate Scream idén ismét elmarad és a tavaly megismert promóció tér vissza.

A tegnapi csodálatos lap dizájn után ma megkaptuk az első jeleket is. Aki nem lenne tisztában, az esemény lényegével azoknak röviden összefoglalom. A Rulebreakers alatt megváltoznak a lapok összetételei. Egyes játékosok lassabbak lesznek, de sokkal jobb lövési mutatókat kapnak, míg mások gyorsulnak és például a labdavezetésből veszítenek. Egy teljesen új arcát ismerhetjük meg egyes játékosoknak. Tavaly például kaptunk egy nagyon gyors Harry Kanet, egy agilis Lukakut, vagy egy vadállat Douglas Costát. Idén ismét hasonló lapokra számíthatunk és az első három jelet megmutatta nekünk az EA.

Az RW poszton egy francia játékos jut eszembe, aki egyrészt közkedvelt, másrészt piszok jó korai lap. Dembélé veszít a sebességéből, cserébe a lövési mutatói az egekbe kerülnek. Ha ez így marad, hamar a játék egyik legjobb csatárát láthatjuk, feltéve ha megmarad a dupla 5 csillag. A középső kártya valószínűleg Gómezt rejti, de én nagyon reménykedem, hogy Alexander-Arnoldból kapunk egy gyors verziót. A harmadik játékosnál valamiért Arnautovic jut először eszembe, aki egyáltalán nem a dribblingjéről híres.

A játékosok holnap este 7 órától lesznek elérhetőek. A Kanté SBC-ről pedig holnap írok részletesebben.

Te várod a RuleBreakers lapokat?

×