Sok játékos szerint éppen itt az ideje.

A nyolcadik szezon előtt érkezett egy nagyobb leakcsokor, melyből azóta szinte minden egyes dolog igaznak bizonyult. Megérkezett a The Cube Queen névre keresztelt karakter, tényleg átkerülhetünk a Sideways dimenziókba és bizony a Mech robotokat is előkészítette már az Epic Games a visszatérésre.

Valami azonban gyanús volt a szövegben, néhány félinformáció érkezett a Chapter 3-ról is, de a Season 9/10 mintha nem is létezett volna. A leakerek az utóbbi napokban több félreérthetetlen üzenetet is posztoltak, illetve a kozmetikai tárgyak is azt a teóriát erősítik, hogy

a következő szezon már a Chapter 3-ban játszódhat már!

A kozmetikai tárgyak leírásában is búcsúztatja már az Epic Games a Chaptert, erre tökéletes példa a Page-Turner emote „i’m almost at the end of the chapter” kétértelmű sora.

Ezen kívül az Epic Games a szezonvégi eventet is pakolgatja már a fájlokba. A fenti tweetben szereplő Phase 6 és Phase 7 lehet izgalmas nekünk. A Lob az nagy eséllyel a Lobby-ba visszaküldést takarja, míg a Swi a Swirl szóra utal, mely a feketelyukas „tekerő” effektet jelentheti. Ezeken kívül a fejlesztők a feketelyukkal összefüggő dolgokon is finomítottak. Természetesen a hivatalos bejelentésekig érdemes pletykaként kezelni a fenti információkat.

Szerintetek itt az ideje a Chapter váltásnak?

×