Jövőhéten elstartol a Vanguard.

Október 26-án újabb Operatorokat leplezett le a Vanguard fejlesztői gárdája, így egyre jobban kitisztult a kép a november 5-én esedékes start előtt. Ennek alkalmából érdemes is összeszednünk az eddig bejelentett és ismert Operator (skinek) listáját, mely az elkövetkezendő hónapokban bizony rohamos léptekkel nőni fog a kozmetikai csomagoknak hála.

Az Operatorok a Call of Duty online világának mozgatórugói, lényegtelen, hogy melyik módot szeretnénk játszani, az alapjátékokban és a Warzone-ban is az általunk kiválasztott karakter bőrébe bújhatunk. Az alap Operatorokon kívül feladatok teljesítésével vagy vásárlással bővíthetjük a saját repertoárunkat.

Nézzük is, hogy milyen felhozatallal támad a Vanguard!

Sergeant Arthur Kingsley

Talán a legismertebb Operator mind közül. Nem véletlenül, hiszen a Vanguard előrendelők már szeptember óta használhatják az Operatort Warzone, Cold War és CoD Mobile módokban. A fejlesztők Sidney Cornellről mintázták a karaktert.

Private Lucas Riggs

Akik a béta alatt játszottak a Vanguarddal nekik már biztosan ismerős lesz Lucas Riggs. Az ausztrál katona nagy eséllyel az első naptól elérhető lesz már a játékban, a feloldás módja azonban ismeretlen.

Daniel Take Yatsu

Daniel Take Yatsu-t a héten leplezték le a Vanguard fejlesztői. Kapott egy saját, storyline-t bemutató trailert is. Őt is az első napoktól kezdve használhatjuk már a játékban.

Padmavati Balan

Padmavati Balan egy viszonylag semleges vezető képében tetszeleg majd a játékban, vele is már az első napokban találkozhatunk. Ő is pár nappal ezelőtt kapta meg a saját kis story filmjét:

Lieutenant Polina Petrova

A Vanguard kampány módjában fontos szerepet fog betölteni, így természetesen az online Operatorok közül sem maradhat ki. A bétában szintén játszható volt már, rengeteg játékos megkedvelte az Operatort, így sokszor összefuthatunk vele az első napokban.

Sergeant Richard Webb

Arthur Kingsley jobbkeze, szintén kihagyhatatlan tagja a Vanguard Operator felhozatalának. Szoros barátságot ápol Arthurral, ám a harcok hevében nem feltétlenül egyezik a véleményük.

Lieutenant First Class Wade Jackson

A névből bizonyára kitaláltad már, hogy egy ízig-vérig amerikai Operatorról beszélhetünk majd.  Vernon Mike Micheel-ről mintázták a játék fejlesztői, kiváló képességű pilóta.

A Bundle

Amennyiben megvásárolod a játék Ultimate változatát, akkor a fejlesztők megajándékoznak a Task Force One Pack névre keresztelt csomaggal. Ebben egyedi Operator skineket kapsz Lucas, Polina és Wade karakterekhez, természetesen némi blueprint társaságában.

Most már tényleg nem kell sokat várnunk a játék megjelenésére, jövő péntektől fejest ugorhatunk a harcmezőbe a fent említett Operatorok valamelyikével.

Te várod már a Vanguardot?

×