Az idő zavarában.

Nem titok, hogy a jövő héten megjelenő, Vanguard nevet viselő Call of Duty cím az 1940-es évekbe repíti vissza a játékosokat. A fejlesztők már azt is elhintették, hogy valamikor november, december környékén búcsút mondunk majd a Verdansk névre hallgató Warzone pályának. Helyére teljesen új map érkezik majd, melyet egyszerűen Pacific névre kereszteltek.

A legtöbb játékos a fenti információk ismeretében joggal hihette azt, hogy a Pacific köré szőtt történetszál is a második világháborús időszakban játszódik majd, hiszen Verdansk környezete, de még az idősíkja is alakult a Cold War sztorijának megfelelően.

Úgy tűnik a fejlesztők nem így gondolják!

Twitteren több független leaker és forrás is megerősítette, hogy Pacific-nek nem sok köze lesz a második világháborús időszakhoz. A felhasználók visszajelzései alapján ezzel nincs is feltétlenül gond, hiszen meglehetősen furán mutatnának egy 1940-es idősíkban rendelkező pályán a modern fegyverek.

Ez is egy jó meglátás, valóban elütnének egymástól a fent megnevezett dolgok. Ám ez újra felvetheti azt a kérdés, hogy milyen módon fog összekapcsolódni a Vanguard és Pacific története, reméljük a fejlesztők ütős magyarázattal készülnek.

Szerintetek milyen módon oldják meg Pacific történetét?

×