Lehetséges, hogy a Ubisoft már fejleszti a Rainbow Six Siege mobilverzióját. Itt van minden, amit tudunk a pletykált mobiljátékról.

A Ubisoft 2015-ben adta ki a Rainbow Six Siege-et, és bár sokan visszasírják a régi dolgokat, a játék továbbra is népszerű. Bár nem annyira mainstream, mint a League of Legends vagy a Call of Duty, mégis jelentős játékosszámmal rendelkezik. Így most úgy tűnik, hogy a Ubisoft kacérkodik a gondolattal, hogy hogy a címet elhozza mobilplatformokra. A Rainbow Six Siege Mobile hamarosan megvalósulhat.

Itt van minden, amit a lehetséges címről tudunk.

Illusztráció

Rainbow Six kérdőív szivárgás

A Ubisoft persze még nem jelentette be hivatalosan, hogy mobilra fejlesztene Siege-t, de néhány érdekes esemény azért történt. Nemrég például egy játékos tette közzé a Redditen, hogy a Ubisoft kérdőívet küldött neki, melyben a mobilszokásokról kérdeznek. A felmérés célja az volt, hogy kiderítsék, hogy a játékosok mennyit játszanak mobilon, illetve mennyire ismerik a Siege-t. Ez persze nem erősíti meg, hogy készülne már a mobiljáték, de talán a Ubisoft éppen piackutatást végez az ügyben.

Ubisoft Halifax playtesting R6 Mobile?
byu/am335 inGamingLeaksAndRumours

Ez tehát nem erősít meg semmit, de azért egyéb jelet is láttunk már. Korábban ugyanis például megjelent egy mobiljáték, mely erőteljesen hasonlított a Siege-re. Ezt én magam is kipróbáltam, ám nem volt rá sokáig lehetőség. A Ubisoft ugyanis hamar észrevette a hasonlóságot az Area F2 és a Siege között, így jogi útra terelték a dolgot. 2020 májusában a Ubisoft leállíttatta a projektet.

Egyes játékosok azonban úgy vélik, hogy a Ubisoft azért állította le az Area F2-t, mert szeretnék maguk megvalósítani a Siege mobilverzióját. Persze az is előfordulhat, hogy egy teljesen más Ubisoft címet kapunk mobilon. A Ghost Recon Frontline közelgő megjelenésével egy Battle Royale stílusú játék is megjelenhet mobilplatformokon.

Sajnos egyelőre csak ennyit tudunk a Siege mobilos verziójáról. Te örülnél neki, ha lenne?

A borítókép illusztráció.

×