Egy magyar játékost és két OTW játékost is kaptunk a TOTW#6 csapatába. Nem csak egy, hanem két játékos is megszerezte a SIF lapját és még csak november van.

Új hét, új TOTW. Az esti 7 órás tartalom a már jól megszokott Team of the Week, amely ezúttal már igazán jó opciókat is rejt a hétvége előtt. Lássuk kiket hozott a TOTW#6.

A múlt heti gyengébb felhozatal után most érkezett egy igazán erős játékos. Salah második Inform lapját gyűjtötte be idén, és ha ilyen jó teljesítményt produkál, akkor hamar kimaxolja a statisztikáit a FIFA 22-ben. Egyértelműen a legtöbb játékos célkeresztjében az egyiptomi szerepel majd, így sok sikert mindenkinek a kinyitásában. A két OTW belső védőnk fejlődött, így mind Upamecano, mind pedig Alaba megszerezte az első upgradet. Ráadásul mind a két játékos közel áll az 5. győzelemhez, szóval hamar megjöhet a dupla upgrade is. Ami magyaroknak külön megdobogtatja a szívét, hogy Gulácsi idén is kapott TOTW lapot. A magyar kapus is szerepel a felhozatalban, és ő őrzi ellenünk a hét csapata hálóját.

Simeone négy góljával kiérdemelte a Featured TOTW kártyát, míg Atal ismét előbukkant. A TOTW#6 csapata jövő hét szerda este hét óráig elérhető.

Sok sikert és jó red pickeket kívánok mindenkinek.

×