Call of Duty

Visions of Verdansk – Igazán ütős búcsúeseményt kaphat a jelenlegi Warzone pálya

Egyre közelebb a Call of Duty: Vanguard érkezése. Ez természetesen azokat a játékosokat is érinti, akik nem feltétlenül fogják megvásárolni az érkező címet. A sorozat ingyenes battle royale módja is rengeteg módon változni fog majd, még felsorolni is nehéz a változások listáját. Megkaphatja a 10 attachmentes fegyverkiegészítő rendszert a Warzone, természetesen a Vanguard fegyverfelhozatalával egyetemben. Az STG 44 és az M1 Garand már tiszteletét is tette az előző hetekben.

Ezen kívül az elmúlt időszakban már többször emlegetett kernel-szintű anti-cheat integrálást sem hagyják ki a fejlesztők, melyből szintén mindkét mód sokat profitálhat majd, ha a fejlesztők tartják magukat a Ricochet blogposztban kifejtett dolgokhoz. A driver kiszivárgása nem túl jó ómen, de ennek sikerességét előre senki nem mondhatja meg.

Mikor és hogyan búcsúzhatunk el Verdansktól?

A leglátványosabb Warzone változtatás azért egyértelműen az új pálya, Pacific behozatala lesz majd. Ez elmúlt pár napban több információt is megtudtunk erről a váltásról. Egyrészt úgy tűnik, hogy kiszivároghatott a pályaváltás pontos napja is, illetve egy event képei is rajzolódnak már a fájlok között. A fejlesztők nem intézik el a dolgot egy egyszerű frissítéssel, nem lenne túl méltó búcsú a jelenlegi helyszíntől akkor sem, ha a játékosok jelentős hányada már unja. Azt azonban a Raven és Treyarch munkatársai kijelentették már korábban, hogy Verdansk nem fog a játékban maradni, másodlagos pályaként sem. Aggodalomra semmi ok, ütős búcsúztatást várhatunk! 

Visions of Verdansk

 

Twitteren posztolta ModenasHD és alaix__ hogy a Warzone fájljaiban találtak egy ONBOARDING/VOV_HINT névre hallgató almappát. A VOV rövidítés a Vision of Verdansk-ot takarja, mely az utolsó in-game „élő” event lesz a jelenlegi pályán. A leakerek leírása alapján minden egyes körszűkülésnél az elmúlt szezonok eventjeit élhetik át újra a játékosok. Hogy pontosan ez mit jelent, az jó kérdés. Valószínűleg inkább mozgóképeket esetleg néhány textúrát és modellt láthatunk majd, teljes egészében biztosan nem megyünk vissza az időben, de így is pazar látványvilágra készülhetünk majd.

Mikor érkezhet az új pálya?

A legutóbbi információk alapján jogosan számítottak arra a játékosok, hogy november 23-án érkezhet majd meg a Pacific névre hallgató új pálya. Könnyen lehet azonban, hogy az integrálás még várat magára egy kicsit, a leakerek frissebb adatai egy kis csúszást sejtetnek.

 

A játékfájlokban november 23-ról december 7-re csúszott a dátum. Ez azt jelenti, hogy az eredeti elképzelésekhez képest pontosan 2 héttel később érkezik majd Pacific a játékba. Az okot nem ismerjük, a fejlesztők pedig értelemszerűen nem fogják még egy ideig kommentálni a leakerek értesüléseit. Sőt, a fejlesztőkkel állítólag kapcsolatban lévő CODTracker adminisztrátora szerint a fájlokban talált dátumok nem biztos, hogy a valóságot fedik. Ennek megfelelően a fenti információkat mindenképp megfelelő súlyozással kell kerülnünk, bizonyára pár héten belül már tényleg bővebb, hivatalos információkat is megtudhatunk.

Várjátok már Verdansk végét?

Arpi

Korábbi cikkek

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

6 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

6 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

7 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

7 óra telt el azóta...

Örök emlék: így égetik bele magukat az RGB RAM-ok a videokártyákba

2024.04.07. – Míg egykor csak néhány periféria kiváltsága volt az RGB világítás, addig manapság már…

7 óra telt el azóta...

Hihetetlen, de egyre többen játszanak a Warzone-nal és a MW 3-mal

2024.04.07. – A Call of Duty: Warzone kliense a negyedik születésnapját ünnepelhette idén márciusban. A…

7 óra telt el azóta...