Pár kattintással elintézhetjük, de sietnünk kell.

Ahogy arról már vasárnap beszámoltunk, az Overwatch népszerű karakterét, McCree-t átnevezik. Nem ok nélkül, hiszen Jesse McCree Blizzardos designer is részt vett a munkahelyi zaklatásokban, augusztusban pedig távozott is az óriáscégtől. Így úgy döntöttek a fejlesztők, hogy ideje új névvel felruházni a karaktert, ezentúl Cole Cassidy néven ismerhetjük majd.

A felhasználók is élhetnek a névváltoztatás jogával!

 

Az Overwatch Twitter oldalán szombaton jelentették be, hogy felajánlanak egy ingyenes BattleTag változtatást is a felhasználóik számára. Természetesen a BattleTag nem csak Overwatchban módosul, hanem az összes többi játékban is, így például a WoW vagy épp a Call of Duty (bár ott beleszól a dologba az Activision account is) játékosok is igénybe vehetik a névváltoztatást.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni a Blizzard support weboldalára. A weboldal azzal az üzenettel fogad minket, hogy küldenünk kell egy support ticketet és 4 héten belül megkapjuk az ingyenes névváltoztatás jogát. Kattintsunk a „Contact Us” gombra, majd a következő ablakban írjunk tetszőleges üzenetet a ticketbe és küldjük el a „Submit” gombbal. Ezután már csak türelmesnek kell lennünk. Egészen november 5-éig tehetjük meg ezt, utána nem élhetünk a felajánlott ingyenes változtatással, mely egyébként 10 euróba kerül.

×