A Wu-Tang Clan tagjai nagy gamer hírében állnak, most azonban úgy tűnik, hogy az ő történetüket dolgozzák fel egy videojátékban.

Nagyon úgy tűnik, hogy a legendás hip-hop formáció egy újabb visszatérésre készül, de rendhagyó módon ezúttal nem szorítkoznak a stúdió falaira, ugyanis 1999. után egy újabb videojátékon dolgoznak – írta meg a VGC.

Legalábbis nagyon úgy hírlik. Az Xbox Two podcastben Jez Corden újságíró hintette el, hogy tudomása szerint a Microsoft berkein belül már javában zajlik egy Wu-Tang játék fejlesztése. A munkálatokat oroszlánrészt a Brass Lion Entertainment végzi, és egy akció-RPG lesz. A stúdiót ismervén ez a stílus nem volna meglepő, hiszen korábban olyan mega-projektekben vettek részt, mint a Fallout 3, a Skyrim, vagy a Mass Effect 3.

A szakember szerint a játékban ötvözik a mágiát a közelharccal, lehet váltani a külső és belső nézet között, a történet pedig maga a Wu-Tang Clan sztoriját meséli el egy mágiával átitatott fantasy világban. Továbbá támogatni fogja a négyfős kooperatív módot, és a kampány zárultával szezonális tartalmakkal készülnek.

A legjobb hír azonban az, hogy a teljes soundtracket a Wu-Tang jegyzi majd.

A hírt később az általában jól értesült Jeff Grubb is megerősítette, azonban a hivatalos leleplezésig mindenképpen érdemes fenntartásokkal kezelni. Mindenesetre sem a beharangozott fejlesztőcsapattól, sem pedig a Wu-Tang-től és annka tagjaitól sem állna távol a dolog.

Előbbinek első játéka egy 90-es években Harlemben játszódó akció szerepjáték lesz, a Corner Wolves, míg a legendás hip-hop csapat már 22 évvel ezelőtt is jegyzett egy játékot, amely után több produkcióban is fel-feltűntek, mint például az Afro Samurai, a Def Jam, Saints Row, vagy az Army of Two.

 

×