A középkategóriában indít mikrofonokat a zöld gyártó.

A Razer nemrégiben bejelentette, hogy díjnyertes műsorszóró mikrofoncsaládja két új taggal – a Seiren V2 Pro, valamint a Seiren V2 X eszközökkel – bővül. Az élethű, természetes hangfelvételeket biztosító, a dinamikus és a kondenzátormikrofonok prémium funkcióit kínáló új Seiren V2 termékcsalád minden streamer-konfiguráció elmaradhatatlan eleme.

A Seiren V2 Pro kategóriájának legjobb, gazdag és erőteljes vokáljait kínálja, lehetővé téve a streamerek számára, hogy hangjuk mélységét és volumenét rádiós-DJ hangminőségben mutassák meg. A felüláteresztő szűrők és az analóg erősítéskorlátozók gondoskodnak róla, hogy a mikrofon csak azt rögzítse, amit szeretnél, természetesen kiszűrve a véletlenszerű ütéseket és háttérzajokat. A Seiren V2 Pro kötelező darab minden olyan streamer vagy digitális szórakoztató számára, aki javítani szeretné a hangminőségét és előadóképességét. A Seiren V2 Pro néhány legfontosabb jellemzője:

A Seiren V2 X a Razer legendás kondenzátormikrofonjának, a Seiren X-nek továbbfejlesztett változata. Az éles és tiszta hangú Seiren V2 X minden feltörekvő streamer arzenáljának tökéletes fegyvere. A szuperkardioid felvételi karakterisztikájú Seiren V2 X könnyedén elkülöníti a streamer hangját a háttérzajoktól, és csak azt közvetíti, amit a közönség hallani akar. A Seiren V2 X néhány legfontosabb jellemzője:

Mind a Seiren V2 Pro, mind a Seiren V2 X a Razer Synapse szoftverbe közvetlenül integrált hangkeverő révén szinte korlátlan lehetőségeket kínál a megnövelt testreszabhatóságra és vezérlésre. A streamerek kihasználhatják a hangforrások bemeneti/kimeneti szintjeinek páratlan, egymástól független szabályozását, mellyel teljes mértékben összehangolhatják a közönségük számára továbbított hangot a streamelés közben hallott hanggal.

A Seiren V2 Pro 59 000 forintos ajánlott fogyasztói árat kapott, míg a  Seiren V2 X már 40 ezer forinttól elérhető.

https://leet.hu/termekek/gamer-kiegeszitok/leet-premium-select/

×