Mindössze 14 évesen megdöntötte az észak-amerikai League of Legends szerveren valaha elért legtöbb solo queue LP rekordját.

General Sniper 2020 novemberében került a címlapokra, amikor streamerként leszerződött a Cloud9 esport szervezethez. A bejelentés után azonban rögtön felbontották a szerződését, mivel a szervezet szabályzata kimondja,
hogy 15. életév alatt nem köthetnek szerződést.

Ez azonban nem akadályozta meg Snipert abban, hogy tovább meneteljen felfelé, és feljusson a League solo queue legmagasabb rangsorába, aminek köszönhetően olyan mérföldkőhöz érkezett, amit korábban még senki sem ért el.

General Sniper október 22-én elérte az 1850 LP-t, amivel megdöntötte a solo queue League-pontok rekordját az NA szerveren.

A bejelentés izgalommal és egy kis szurkálódással érkezett a Team Liquid támogató játékosa, CoreJJ felé, aki idén korábban, még júniusban megdöntötte a rekordot.

Sniper ilyen fiatalon mutatott képességei sokak szerint arra engednek következtetni, hogy ő lesz a következő nagy profi játékosok egyike, amint eléri a megfelelő életkort.

Bár érthető a skill, hiszen idősebb testvére egyébként V1per, aki jelenleg az Immortals Academy top lanereként játszik. Emellett mindketten Riven mainek – ez úgy tűnik, hogy a családban öröklődik.

Sniper előtt egyértelműen fényes jövő áll, hiszen már most számos lenyűgöző eredményt halmozott fel.

A végére pedig hagyok egy videót is a YouTube csatornájáról:

Mit gondoltok, tényleg lenyűgöző teljesítmény egy 14 évestől?

forrás: Dexerto

×