A tegnapi napon megérkezett az RTTK Team 2, mely a nyitható játékosok mellett egy új objective kártyát is hozott. Ő nem más, mint Kruse.

Pénteken, azaz tegnap este megérkezett az RTTK Team 2, mely több csapatba hozott új opciókat. A játékosok mellett új objectivet is kaptunk, aki nem más, mint Kruse. A foldásáért pedig csak SB meccseket kell játszanunk.

A német úriemberhez nincs csapatmegkötés, így szinte mindegy milyen squaddal vágunk neki a feladatnak. Lássuk a kiváltásához szükséges feltételeket.

  • Touch of Quality – Rúgj Finesse gólt 3 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Pinpont Delivery – Adj 5 gólpasszt beadásból Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • German Goal-Getter – Rúgj gólt német középpályással 4 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Berlin Battle – Játssz le 10 Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccset.

Mint olvasható a lap megszerzése egyáltalán nem nehéz. Egyedül a gép ellen kell játszanunk, ráadásul holnap úgy is jön a reward, így a kellemeset a hasznossal is összekötheted.

Kruse

Bár a passz, lövés és labdavezetés mutatói nem rosszak, Kruse nem tűnik egy szenzációnak. Csapatával jelenleg nem állnak továbbjutásra, ráadásul az utolsó mérkőzésüket elveszítették, így háromból hármat kell nyerniük, ha szeretnénk, hogy ez a lap legalább egyet fejlődjön.

Mit ajánlok? Ez a játékos tökéletes SBC fodder. Az én csapatomon nem tud erősíteni, és a Bernardo Silva SBC-hez kell egy RTTK lap. Ezzel is spórolhatunk a kiváltásán, és én egyáltalán nem sajnálom bele ezt a játékost.

Te megcsinálod Kruse RTTK lapját?

×