A DICE igen látványos módon mutatja be, hogy a Orbital pálya mely részein játszottunk a legtöbbet a Battlefield 2042 béta alatt.

Közel két hét telt el azóta, hogy a Battlefield 2042 béta befejeződött, és a játékosok felfedezhették az Orbital mapot. Nagyjából az is nyilvánvaló lett, hogy itt melyek voltak a legnépszerűbb területek. A béta ugyanakkor nem csak arra volt jó, hogy a fejlesztők felmérjék a javítandó problémákat, hanem azt is láthatják, hogy a játékosok mely területeket részesítik előnyben. Nemrég a fejlesztőcsapat egy hosszú listát osztott meg arról, hogy mit tanultak a bétából származó adatokból.

Így került nyilvánosságra az Orbital hőtérkép, amely a legforgalmasabb területeket mutatja be.

Ez alapján úgy tűnik, hogy a harcok nagy része a hatalmas és legfontosabb tereptárgyak körül összpontosult. Úgy tűnik azonban, hogy nem sok minden történik a térkép közepe felé, amely az Orbital pálya elég nagy részét jelenti.

Ezek az adatok alátámasztják azt a kritikát, hogy a Battlefield 2042 Orbital térképe túl nagy, a terület messze nincs teljesen kihasználva. Érdemes megjegyezni, hogy a kulcsfontosságú hotspotokról nem adtak meg konkrét adatokat, így nem világos, hogy a nagy forgalmú területeket mennyivel használták többet a harcok során.

Kevesebb mint egy hónap van hátra a megjelenésig, a DICE-nak pedig még sok munkája van, hogy mindent befejezzenek. A Battlefield 2042 bétája tele volt olyan hibákkal, melyeket remélhetőleg javítanak.

×