A CD Projekt megvásárolta az indie fejlesztőt, a The Melasses Floodot, hogy az egy új projekten dolgozhasson az egyik már létező játékuniverzumon belül.

Mindez tehát azt jelenti, hogy régi BioShock veteránok dolgoznak majd egy új Witcher vagy Cyberpunk játékon. A Melasses Flood az Irrational Games összeomlását követően alakult a BioShock Infinite után. Így persze BioShock, Halo 2 és a Rock Band fejlesztők alkotják – köztük a BioShock művészeti igazgatója és a BioShock Infinite vezető tervezője. Legutóbbi játéka a tavalyi Drake Hollow volt, amely leginkább egy lenyűgöző Fortnite: Save The Worldre hasonlít.

A The Melasses Flood a mai közleményében bejelentette, hogy csatlakozik a CD Projekthez.

 

Egy indie stúdió vásárlása meglepő lépés a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 mögött álló stúdiót illetően, amely általában minden projektjét házon belül valósítja meg – a legnagyobb címektől a kisebb játékokig, mint például a Gwent kártyajáték. A Melasses Flood megtartja nevét.

A nyilatkozat szerint a korábban indie stúdió „egy teljesen új játékot készít egy létező CD Projekt játék univerzumában” – vagyis vagy The Witcher vagy Cyberpunk cím készül. Ami magát a CD Projektet illeti, úgy tűnik, valóban készül a The Witcher 4.

×