2021 második felében kimondottan aktívak a fejlesztők.

Az elmúlt időszakban a PUBG fejlesztői rendesen belehúztak, ez vitathatatlan. Az új pálya és az új fegyverek mellett például a játékmotort is igyekeznek szépen lassan feljavítani, nem is olyan régen bővült DirectX 12 kapcsolóval a battle royale játék. Úgy tűnik továbbra sincs megállás, az egyik PUBG munkatárs pár napja Twitteren fedte fel az érkező újdonságot.

Fegyverre szerelhető füstgránáttal bővül a játék!

A fenti képből még sok információ nem derült volna ki, de PlayerIGN a megszokott alapossággal igyekezett utánajárni a dolgoknak, szerencsére ezúttal is sikerrel járt. 

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1451064551923871753

 

Nagy eséllyel a kiegészítő nem minden fegyverre lesz felszerelhető. A pletykák alapján az M16 és a Groza lesz kiváltságos szerepben. Az M16-ra egy M203 névre hallgató, single-shot (egy lövetű) gránátvető fog kerülni, míg a Grozánál ezt GP-25/30-ra keresztelik a fejlesztők. A PUBG: New State játékban már felbukkant az újdonság, de a PC-s megjelenésig nem árt kellő óvatossággal kezelni a dolgokat. Könnyen előfordulhat, hogy jövő héten már tesztszerveren próbálgathatjuk, ha a legutóbb felfedett P90 Twitter teaser posztjából indulunk ki.

Mit szóltok az újdonsághoz?

×