Összefogott az AMD és a 343 Industries, hogy egy igazán egyedi videókártyát hozzon létre, de vajon sikerült megfogni a rajongókat?

Az AMD és a 343 Industries egy új Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition grafikus kártyával ünnepli az együttműködésüket.

Mindez egy frenetikus Halo-hírekkel teli napon történik, hiszen a 343 Industries kiadott egy videót, amelyben kiemeli a Halo Infinite megjelenésekor érkező összes PC-specifikus funkciót, például az egyéni bindeket, a PC LAN-szerverré alakítását, sőt a platformok közötti Discord-kapcsolatot is.

 

Az AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition modelljét Master Chief klasszikus Mjolnir páncéljáról mintázták. A kártya hátulján még egy kis Cortana-kék fény is található, amely állítólag a Chief sisakjának hátulján lévő AI-nyílást hivatott utánozni. Ha nem tudsz betelni a Halo márkájú árucikkekkel, a 343 a Razerrel is összeállt, hogy dolgozzanak egy PC-s perifériákból álló termékcsaládon, amelyben rengeteg zöld van.

Szóval, hogyan juthatsz hozzá egy ilyen GPU-hoz?

Nos, itt a bökkenő. Jelenleg nem tudod megvenni őket, mert az AMD nem árulja. Az AMD egy blogbejegyzésben azt írta, hogy „a Halo csapatával és más partnerekkel együttműködve több lehetőségen is dolgozni fognak az elkövetkező hetekben, hogy te is hozzájuthass egyhez”.

A Razer tweetjéből viszont kiderül, hogy összesen 117 darab készült.

 

Valószínűleg a legyártott videókártyákat versenyekben és giveawayekben ajándékozzák el – lényegében megtesznek mindent, hogy a GPU-kat távol tartsák a botoktól és a viszonteladóktól, ahogy közeledünk a Halo Infinite megjelenéséhez. Valójában a Razer most jelentette be, hogy 10 darab Halo GPU-t osztanak szét a RazerCON 2021-en.

Nektek tetszik ez a zöld arany Halo témájú fenevad?

×