Nyilvánosságra hozták az összes Major csapat cseréit, akik hatodik emberként bármikor beugorhatnak csapattársaik helyett.

Pár éve még egy brutálisan erős ötös is összejöhetett volna azokból a játékosokból, akik most csak a cserepadot koptatják. A szabályok értelmében ugyanis minden csapat nevezhetett egy-egy csere embert a Major keretbe, aki beugróként bármikor segíthet a csapatnak.

Még nézni is fáj, micsoda neveket írtak a cserékhez!

A legtöbb helyen a coach neve került be hatodik emberként (Daps, Xizt, B1ad3), de akad pár csapat, ahol a csere tényleg minőséget takar a kispadon.

Astralis – Bubzkji

2019-ben MVP lett a budapesti V4 versenyén, majd 2020-ban DH Masters és EPL győztes lett az Astralis játékosaként. A mostani kezdőbe már Lucky kapott helyett a veterán négyes (dupreeh, Magisk, gla1ve és Xyp9x) mellett, de csereként akár Bubzkji is megvillanhat még a tornán.

Team Vitality – bodyy

2017-ben élte fénykorát a G2 tagjaként, akikkel DH Opent, DH Masterst és EPL-t is nyertek. Jelenleg a Double Poney játékosa, ám mivel ők nem jutottak ki a Major főtáblára, beugróként a Vitality segítségére sietett. Valóban jobb, mintha XTQZZZ-nek kellene beállni. Főleg a kommentátoroknak…

ENCE – allu

Ehhez nem is szükséges sok mindent fűznünk, az egykori NiP játékos ugyanis valódi legendának számít. Főleg szülőhazájában, a finn ENCE így nem is volt kérdés, kit vigyen el csere emberként. Ha mással nem, rutinjával, tanácsaival és morális segítségével segítheti a csapatot, de nem fog zavarba jönni, ha pályára kell lépnie.

Team Liquid – pashaBiceps

HOGY MICSODA?! Igen, jól látjátok, a hivatalosan már visszavonult pasha újra pályára léphet egy Major versenyen. 2020 nyara óta csak streamerként játszogat az öreg pasha a Liquid színeiben, de úgy tűnik tökéletes lesz cserének is. Ha allut legendának neveztük, akkor pashára már alig találunk szavakat. Major győztes, közönség kedvenc, mi kell még?

G2 – kennyS

Az inaktív státuszban várakozó kennyS is ott lesz a Major keretben, még ha csak kispadosként is. Klasszikus AWP-sként bármikor jól jöhet a skillje, bár érzelmileg képes a legfontosabb meccseken is lenullázni magát és csapatát. A veszély és a lehetőség egyszerre van benne a játékában, de ha elkapja a fonalat, magasra repítheti bármelyik ötöst. Major győztesként erre már bizonyítéka is van 2015-ből.

Az összes csapat cseréjét ezen a linken találjátok!

×