Gépigényt ugyan még nem ismerünk a PC-s God of War mellé, az viszont borítékolható, hogy a PS5-ös látványhoz kell majd vas.

Hihetetlen felzúdulást keltett a Sony akkor, amikor a legnagyobb semmiből bejelentette, hogy az egyik legjobb PS-exkluzív, a 2018-as God of War PC-re is tiszteletét teszi. Méghozzá nem is akárhogyan, hiszen a Santa Monica fejlesztői a lehető legjobb látványt ígérik a legerősebb platformon, ami azért a PS5-ös frissítést követően nehéz lesz túlszárnyalni.

Való igaz, hogy már a PS4-re megjelent alapjáték is a leggyönyörűbbek egyik leggyönyörűbbike mind a mai napig, az újabb konzolokon azonban egyszerűen minden szebb és jobb. A fejlesztők minden bizonnyal ez utóbbit vehették alapul, pontosabban azt húzzák fel a lehető legmagasabb szintre. PC-re felfejlesztett árnyékokkal, magasabb felbontású textúrákkal, jobb tükröződésekkel és természetesen korlátlan képfrissítéssel érkezik Kratos és Atreus.

Nincs kétség hát, hogy csodálatos látvány tárul majd elénk, az viszont kérdéses, hogy mindez mennyivel lesz másabb a legerősebb konzol teljesítményéhez képest.

Nos, ha egy teljesen átlagos játékos szemével nem nagyon lesz számottevő változás, a kényesebb és a részletekre rendkívül érzékeny szeműek azért már észrevehetnek egy-két apróságot. A legszembetűnőbb különbség, hogy a konzolos verzió színesebb, a PC-s pedig fakóbb, amit talán a fejlettebb árnyékoknak tudhatunk be.

Ezen túl azonban tényleg csak a sólyomszeműek szúrhatnak ki eltéréseket, amit most az alábbi videóban egymás mellett meg is lehet vizsgálni. Érdemes azonban megjegyezni, hogy maximális, vagyis az alább látható látvány eléréséhez valószínűleg egy igen bika gép is kell majd.

A PC-s God of War 2022. január 14-én jelenik meg, amit Steamen már elő is lehet rendelni.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×