Bár sokan úgy gondolták, hogy mára már nem lesz piaca, a Razer Zephyr RGB arcmaszk annyira kelendő lett, hogy már el is fogyott.

Majdnem egy év telt el azóta, hogy a Razer gaming hardvergyártó először bejelentette, hogy a Zephyren dolgozik, amely egy RBG arcmaszk, légtisztító megoldással. Ami azt illeti, a maszk azóta elkészült, és elvileg rendelhető a hivatalos oldalon. Bár a Razer elsősorban a gaming perifériákról ismert, a cég úgy tűnik, tett egy annak érdekében, hogy megőrizze a gamerek egészségét, mindezt menő módon.

A Razer Zyphyr arcmaszk külső RGB világítással, a felhasználó arcát megvilágító belső LED-ekkel, a belső páramentesítő rendszerrel és kétsebességes ventilátorral rendelkezik.

Sajnos a korábban ígért mikrofon, ami kihangosít minket, a súly érdekében elmaradt, pedig sokan ezt várták a legjobban. Jogos lehet a kérdés, hogy az arcmaszk mennyire lesz kelendő manapság, de szerintem a cégnek nincs oka panaszra.

Néhány órája ugyanis a Zephyr hivatalos oldalán lehet megrendelni a maszkot: az alapcsomag az 99,99 dollár (kb. 31 ezer forint), amely  a maszkot, a táskát, USB-C töltőkábelt és fertőtlenítőt, három cserélhető N95 szűrőt tartalmaz. A nagyobb csomag 149,99 dollár, ami 33 további szűrőt tartalmaz.

Már az összes elkelt.

Ahogy az fenti képen is látható, már mind a két készlet teljesen elkelt az oldalon. Jelenleg tehát nem lehet rendelni, annyit tehetünk, hogy kérünk értesítést, ha már van belőle.

Bár a Zephyrt a COVID-19 világjárvány idején jelentették be, még nem tesztelték kifejezetten a COVID-19 részecskék ellen. Fontos, hogy a Razer nem orvosi eszközként forgalmazza a Zephyrt. Ez egy RGB megvilágítású légtisztító arcmaszk. Kéne, mi?

×