Már régóta fentáll a probléma, amit először csak a custom gamekben fordult elő, aztán a normál játékokban is felütötte a fejét az UAV bug.

Ami a Warzone perkeket illeti, nem kérdés, hogy a Ghost az egyik legfontosabb. Az első naptól kezdve népszerű loadout választás volt, mivel az UAV spam továbbra is a leghatékonyabb stratégia. Először júliusban vették észre, hogy a Ghost valójában nem is fedte el a csapatokat. Ez kifejezetten az custom játékokban vált elterjedt problémává, mielőtt a Season 6 frissítést követően a nyilvános meccsekre is átterjedt volna.

@jessiejadecooksWe died to Huskerrs, JoeWo and Mutex in #twitchrivals cos ghost doesn’t work #warzone #gaming #fyp #trending #challenge♬ original sound – jessiejadecooks

Szerencsére a Raven Software végre az ügyön van, és a javítás már folyamatban van.

„Egy problémát azonosítottunk azzal kapcsolatban, hogy a Ghost Perk nem működik megfelelően a privát meccseken” – reagált a Raven Software október 22-én. Nem csak a custom játékok vannak „javítás folyamatban”, röviddel ezután következő közlemény megerősítette, hogy ez a javítás a „nyilvános mérkőzésekre” is vonatkozik majd.

A hivatalos Call of Duty Trello fórum megerősítette, hogy a javítás már be van ütemezve. Ezért biztosra vehető, hogy a Ghostot a tervezett módon fogjuk látni, amint a következő frissítés megérkezik.

Egyelőre azonban a Ghost még mindig problémás. Tehát légy résen még akkor is, ha már kivetted a perket, főleg akkor, amikor ellenséges UAV-k repülnek a fejed felett. Mi már régóta nem is vesszük ki a Ghostot, ha játszunk. Érdemes lehet ránézni a High Allert perk-re főleg, ha egy kicsit aktívabb játékmódot folytatsz.

Ti is észrevettétek már a bugot?

×