Az Epic Games ezen és a következő héten a Halloween jegyében választotta meg az ajándék játékait, vagyis főszerepben a borzongás,

Az Epic Games a Halloweenre való tekintettek ezen, illetve a következő héten is borzongató játékokkal ajándékozza meg az arra kíváncsi játékosokat. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy ugyan sokan fentről lefelé néznek le ezekre a címekre, de nem érdemes kihagyni egyiket sem, hiszen kifejezetten remek alkotásokhoz lehet szerencsénk.

Ezen a héten egy elég felnőtt témákat boncolgató babahorrort húzhatunk be teljesen ingyen az Epic Games Store-on, legközelebb pedig egy hasonlóan kevésbé ismert, ugyanakkor végtelenül kreatív és egyedi pszichológiai-thriller/horrorra csaphatunk majd le.

Október 28-tól egy héten keresztül a DARQ: Complete Edition lesz ingyenes az Epic boltjában.

A DARQ olyan, mintha az Inside, a Limbo és a Little Nightmares találkozott volna egymással egy Tim Burton workshopban. A játék látványvilágát legalábbis így lehetne leírni a legkönnyebben és még csak nem is lőnénk mellé vele. A története is hasonlóan sötét, amely szerint egy Lloyd nevű fiút kell átsegítenünk a rémálmán és a tudatalattija legsötétebb zugain, amelyből valamiért képtelen felébredni.

A játékmenet kifejezetten kreatív, hiszen nem egyszerűen csak sétálunk, vagy szaladunk egy irányba, hanem logikai feladatokat is meg kell oldanunk. Méghozzá nem is akármilyeneket. Alapvetően nem nehéz feladványokról, sokkal inkább ötletesekről van szó, melyek egy részét a környezetünk forgatásával oldhatunk meg.

Mivel az Epic a kibővített és feljavított változatát adja az eredetileg 2019-ben megjelent játéknak, megkapjuk A torony és A kripta kiegészítőket is, melyekben még nehezebb és még egyedibb fejtörőket kell megoldanunk.

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×