A Raven Software végig figyelemmel követi a játékosok véleményét az új Ghosts of Verdansk játékmódról, és máris változtatásokat eszközölt.

Szerintem mára már mindenki kipróbálta az új Ghosts of Verdansk játékmódot. Hasonló lett, mint a tavalyi Halloween event a zombikkal, ám most érkezett pár újdonság, mint például a „Félélem-mérő” és a „Sacred Ground”. Ezek mellett új ijesztegető animációk is megjelennek a képernyődön.

Ám egy játékmód sem lehet tökéletes. Az első napokban észrevettük a sok szellemmel való harc rendesen megcsapolta a töltényeink számát.

Úgy látszik, ezzel nem voltunk egyedül, mivel a Raven Software apró, de fontos változtatásokat hozott a játékmenten.

A kis frissítésben ez állt: 

  •  A szellemek mostantól egy kis lőszert dobnak, ha megölik őket
  • A lelkek eltávolításra kerülnek, ha túl messze vannak a gázban
  • A passzív félelem növekedést csökkentették
  • Fokozott félelemcsökkentés a szellemek és emberek megölésekor

Ez a pár apró változtatás sokkal jobban megváltoztatja a játékmenetet, mint az hinnénk. Ahogy azt már fentebb is említettem, a lőszer mindig jól jön ebben a játékmódban. Illetve a lelkek eltünése a gázban azért fontos, mert sokszor „ingyen” visszatudtunk térni az életbe bármiféle harc nélkül, ha egy olyan területen haltak meg a játékosok, ahol már gáz van.

A passzív félelem növekedés csökkentése azért lehet fontos, mert a játék elején túl gyorsan kapunk parákat. Ezt túl hamar meglehet szokni, így nem fogunk megijedni.  A fokozott félelem csökkentés pedig azoknak a játékosoknak kedvez, akik szeretik a gyors játékmentet. A sok kill által a Félelem mérőjük álltalában alacsony marad. Így sokkal kevesebb hallucinációban lesz részük.

Mindenesetre a változtatások befolyásolni fogják a játékmentet az biztos. Már csak a Kali Sticks-et kéne nerfelni, mert nevetséges, hogy három ütésből megöli a szellemeket. Illetve a Riot Shield ellen sincs sok esélye a szellemeknek és ezt a játékosok gyorsan észre is vették. Bár kétlem, hogy ezeken a fejlesztő bármit is változtatna.

 

Ha esetleg még nincs meg az új SMG, amit az event alatt lehet megszerezni, akkor ITT elolvashatod, mire lesz szükséged, hogy véghez vidd a küldetéseket.

Ti mit változtatnátok még a Ghosts of Verdansk játékmódon?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×