Úgy tűnik, a közösség egy részének mindig van valamilyen problémája a játékfunkciókkal. De vajon melyik oldalnak van igaza?

Miközben nagyon sokan várnak a Battlefield 2042 megjelenésére, remélve, hogy a béta alatt tapasztalt hibák eltűnnek, persze érkeznek szivárgások is az új funkciókról. A játék fájljait böngészve a rajongók újabb és újabb dolgot találnak, ami segít leleplezni az érkező újdonságokat.

Érkezik az End-of-Round képernyő, bemutatva a meccs legjobbjait.

A Twitteren az ismert adatbányász, Temporyal tette közzé, hogy a meccsek végén látni fogjuk a meccs alatt legjobban teljesítő játékosokat, akiknek ráadásul győzelmi animációjuk és szövegeik is vannak.

A DICE „Players of the Match” képernyője ellenben csapatfüggetlen lesz.

Más szóval, a játék kiemeli a meccs alatt legjobban teljesítő három játékost, függetlenül attól, hogy melyik csapatban voltak. Ez nem tetszik a közönség egy részének. Hogy mi a probléma? Sokan úgy vélik, hogy ez a módszer inkább az egyénre fókuszál, ami azért baj, mert így sokkal kevésbé válik fontossá a csapatmunka. Nem a legjobb csapat látszódik a meccsek végén, hanem a legjobb játékosok. Mindez azt eredményezi, hogy mindenki egyéni célokat akar majd elérni, a csapatmunka kárára.

 

Tehát három legjobb játékos a legjobb csapat helyett? Egy újabb példa arra, hogy ez a játék eltávolodik attól, hogy a csapatmunkára összpontosítson, ehelyett az egyéni játékot hangsúlyozza” – olvasható a fenti tweet alatt.

Ahogy azt Temporyal is megjegyzi, ez persze csak szivárgás, nem biztos, hogy ez így kerül bevezetésre. Mindenesetre a vélemények már most megoszlanak arról, hogy ez jól van-e így? Te mit gondolsz?

×