Teljes lett a felhozatal.

A Battlefield 2042 10 egyedi Specialist karakterrel érkezik majd meg a boltok polcaira. Az első ötöt már korábban megismertük, ám a csapat másik felére egészen csütörtök estig várnunk kellett. Szerencsére a várt időben megérkezett a trailer, így világosabb képet kaphatunk a pár hét múlva érkező felhozatallal kapcsolatban.

Nézzük is az újoncokat!

 

Navin Roa – Recon

Navin Roa képében egy igazi hackert kapunk, a Trojan Network névre hallgató Traittel könnyedén meghackeli a közelben állomásozó ellenfeleit.

Santiago “Dozer” Espinoza – Assault

A mexikói katona nem véletlenül szolgált rá a Dozer névre, a SOB-8 névre hallgató taktikai pajzs segítségével magabiztosan törhet előre a pályákon.

Emma “Sundance” Rosier – Assault

A Wingsuitot már többször is láthattunk felbukkanni a Battlefield képi anyagaiban. Nem véletlenül, hiszen Emma Traitje ez a ruha lesz, melynek segítségével nagyobb távolságokat is meg tud tenni, akár észrevétlenül is.

Ji-Soo Paik – Recon

Ji-Soo különleges Traittel rendelkezik. A Threat Perception névre hallgató „képesség” segítségével hamar kiszúrhatja azokat az ellenfeleket, amelyek valamilyen módon sebzést okoztak a karakternek.

Constantin “Angel” Anghel – Support

Angel képében egy ízig-vérig Support karaktert kapunk. A Trauma Specialist Trait segítségével instant felkapja elesett társait és még a páncéljukat is 100%-ra tölti vissza. Kötelező eleme lehet a squadoknak.

Mit szóltok az új Specialist karakterekhez? 

×