A Rainbow Six: Siege játékosok máris elkezdték kihasználni a Kapkan buffot, hogy eredményesebbek legyenek. A vélemények megoszlanak.

Ahogy azt már sokan tudjátok, a napokban jelentős frissítések érkeztek a Rainbow Six: Siege-be, a Y6S3.3 patch által. Az egyik változás Kapkant érintette, aki jelentős buffot kapott. Eszköze, az EDD mostantól előnyösebb módon használható, ugyanis a már nincs korlátozva, hogy egy ablak vagy ajtókeretbe hányat tehet fel.

„Mostantól az Entry Denial Device-ok száma nem lesz limitálva 1 db-ra ajtó és ablakkeretenként.”

Ez olvasható a frissítésben. A buff megjelenése óta pedig sorra érkeznek a klipek a Kapkan csapda eredményességéről a Redditen. Persze vannak olyanok, akik igazságtalannak tartják a változást, mások pedig örülnek, hiszen sokkal eredményesebben lehet használni.

The Kapkan EED buff is a godsend from Rainbow6

Több videó is arról árulkodik, hogy a támadók nem igazán fogták még fel, hogy Kapkan milyen szinten erős lett az új funkcióval. Killek hada látható a csapda miatt.

I Love Kapkan even more Now from Rainbow6

Természetesen a Kapkan mainek most nagyon örülnek, a figyelmetlen támadók kevésbé. Vannak, akik úgy gondolják, hogy kissé túlzás mindez, hiszen spamelni lehet a trappeket.

Double kapkan from Rainbow6

Kedves magyar Rainbow Six: Siege közösség? Ti mit szóltok a pazar Kapkan buffhoz? Jó döntés volt?

×