Az elefántcsontparti nyerte a szeptemberi Ligue 1 POTM szavazást, így Fofana új lapja már el is érhető a játékban. Egy híján majdnem meglett a Gullit Gang.

A Ligue 1 POTM szavazása egy francia csatárt, egy elefántcsontparti középpályást és egy brazil támadó középpályást hozott, de ezek közül csak egy lehetett a győztes. A szavazást Fofana nyerte, aki majdnem csatlakozott a Gullit ganghez.

A kiváltásához egy 83-as és 84-es csapat kell TOTW lappal, valamint egy 85-ös és 86-os együttes. Az ára így 160 és 180 ezer között mozog jelenleg. A játékos legnagyobb hibája, hogy nehéz linkelni a francia bajnokságon kívül, ha nem francia csapatunk van legalább kelleni fog egy Drogba, vagy egy francia FUT Heroes, mert más különben nehéz lesz nála a max chemet elérni.

Fofana

High-High work rate, 3-as Skill és 4-es WF látható az úriembernél. Egy igazi védekező középpályás, akinek megvannak a fizikai adottságai, hogy labdát szerezzen, emellett nem tűnik vészesnek a labdavezetése se. A passzai jók, ami ebben a játékban nagyon fontos. A fontos statisztikái mind magasak, és tényleg csak 1 stat híján nincs meg a Gullit gang jelző.

Mit ajánlok? Francia csapatba az egyik legjobb védekező középpályás, akit jelenleg megszerezhetsz. Sajnos ligán kívül nagyon nehéz a linkelése, de ha nem zavar, hogy nincs teljes chemyn, akkor egy PSG védő, vagy csatársorral meg lehet oldalni.

Te megcsinálod Fofana lapját?

×